web analytics

Skarvjakt

skarvjakt

Sträckjakt på storskarv ”Ålekråka” med bulvaner. En mycket actionfylld jaktform som ofta ger många skottchanser! De är inte ovanligt att man under en jakt ser 400+ skarvar vilket gör de väldigt spännande. Jakten sker på eftermiddag/kväll när skarven söker sovplatser på öarna. Vi står med bulvaner och hjälper till att placera ut dom. Skyttarna placeras i givna ”pass” i skrevor i berget eller gömslen som står på öarna. Vi håller oss i närheten med båt och assisterar med att plocka upp skjutna skarvar eller vid eventuell skadeskjutning. Skarvjakten sker endast i närheten utav fiskeredskap. Kontakta oss gärna om du har frågor om skarvjakten eller om du vill boka in en jakt!

Vi reserverar oss i förväg för dåligt väder då jakten är väderberoende. Därför har vi också ett begränsat antal jakter per år så är du intresserad tveka inte att kontakta oss!

Antal jägare: Max 4-6 st (beroende på område)

Pris: 2500kr/pers

Jakttid: 1 september till 31 mars  kl. 13,00 -15.00 beroende på årstid till solnedgång.

Här jagar vi:

Vi har den stora förmånen att jaga på väldigt stor och viltrika marker längst hela bohusläns kustområde. Vi fokuserar jakten på viltvård med mink och skarv i fokus då dom finns i mycket stora antal i området! Området är indelat i flera marker och totalt är arealen på över 100, 000 ha. Ett riktigt paradis för en kustjägare!

Checklista inför jakten:

* Svenskt Jaktkort & Vapenlicens

* Hagelgevär med hagel us 3 – 5. OBS endast blyhagel!

* Kamoflagekläder för årstiden (inget måste)

* Varma kläder och sittunderlag rekommenderas. OBS vi har regnkläder i camoflage till alla kunder.

* 155 mhz komradio

* Mat och dryck

* Packa gärna så lätt som möjligt så sparar vi vikt i båten

Skicka en intresseamälan här!

Skarvjakt

 

Se oss när vi jagar skarv tillsammans med Thomas Ekberg och Mikael Ria Jägare på Jaktlust.com.

jaktlust skarvjakt